Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Víkendové přebory družstev

V sobotu 9. 1. 2016 se hraje soutěž mladšího žactva, na kterou jsou nominováni Adam B., Patrik S a Petr. Hraje se v ZŠ Rakovského 3136/1 v Praze Modřanech. Příchod do tělocvičny je vedlejším vchodem vlevo od hlavnícho vchodu brankou z ulice Pejevové. Začátek turnaje v 8.45 hodin, prezence ke do 8.30 hodin a možnost rozehry je od 8.00 hodin. Doporučený příjez tedy je v 8.00 hodin, nejpozději do 8.30 hodin.

 

S sebou pálku, sportovní oděv a sportovní obuv. Doporučuju dostatek pití a lehkou svačinu. Předpokládaný konec do cca 14 hodin.

 

V neděli 10. 1. 2016 se hraje soutěž staršího žactva, na kterou jsou nominování Dorian, Filip a Adam B. (jako náhradník Patrik S.). O konečné sestavě se rozhodne nejpozději v průběhu soboty, protože Dorian sice před Vánocema přislíbil účast, ale po novém roce nebyl na tréninku a neví, kdy je sraz. Pokusím se vše zjistit během pátku 8. 1. 2016. B tým za těchto okolností nebudeme stavět. Hraje se také v ZŠ Rakovského 3136/1.

 

Většina nominovaných hráčů bude na svém prvním větším turnaji a tak bych chtěl poprosit o drodržování důležitých zásad, abset dobře reprezotovali náš oddíl:

1) omlouvat se za tzv. "prasata" a ne se jim ještě smát a radovat se z nich.

2) snažit se podávat z nadhozu a sledovat, zda je již soupeř připraven ke hře. Nesnažit se taktizovat tak, že budete podávat, když sopuopeř ještě zjevně není připraven. Rovněž sami, poklud sopuopeř začne podávat a nejste-li připraveni, reklamujte, že nejste ještě ke hře připraveni (v tom případě ale podle pravidel nesmíte učinit pokus podání vrátit). Samozřejmě nebudeme zneužívat pravidla o nepřipravenosti ke hře, protože to by bylo možno posuzovat jako úmyslné zdržování hry, za což může rozhodčí udělit žlutou kartu.

 

Na přebory družstev není vybíráno startovné.



Přidání komentáře k článku Víkendové přebory družstev



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT