Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Přebor družstev dorostu opět bez nás

Přestože termín dnešního turnaje dorostu družstev znali všichni nominovaní již od září 2013, tým se vůbec nesešel, protože na sraz dorazil pouze Adam.

 

Jak na tom jsou naši nejlepší hráči kategorie mládeže s reprezentací klubu?

 

Tomáš byl nominován do tří turnajů mladších žáků, do dvou turnajů starších žáků a do jednoho turnaje dorostu. Turnaje dorostu se nezúčastnil, protože byl na lyžařském výcviku se školou. Na 5 z 6 turnajů tedy byl, jediná neúčast kterou má, je omluvena ze závažných důvodů.

 

Vojta byl nominován na tři turnaje mladších žáků a na všech třech byl.

 

Vašek byl nominován na tři turnaje mladších žáků a na všech třech byl.

 

Adam byl nominován na dva turnaje starších žáků a na jeden turnaj dorostu. Z těchto tří turnajů se zúčastnil dvou. Na třetí se omluvil z důvodu individuelních hor s rodiči. Škoda, že si tyto hory nenaplánovali na jiný termín, když datum turnaje znali již od září.

 

Ondra byl nominován na dva turnaje starších žáků a na jeden turnaj dorostu, z nichý se zúčastnil pouze jednoho turnaje starších žáků. V obou ostatních termínech byl v Praze a při lepší organizaci času by se jich určitě mohl zúčastnit. Navíc, když jde o nejlepšího hráče týmu, který bude příští rok v kategorii dorostu, takže by logicky bylo dobré, kdyby si dorost vyzkoušel už letos v soutěži družstev, která je určitě méně náročná, než turnaje Grand Prix dorostu.

 

Jirka byl nominován na dva turnaje starších žáků a na jeden turnaj dorostu. Z nich se zúčastnil pouze jednoho turnaje. Důvodem neúčasti na prvním turnaji bylo popletení termínu oproti údaji na lístečku s informacemi a důvodem druhého odjezd na chalupu s rodiči. Opět se naskýtá otázka, proč musel jen na chalupu právě v termínu důležitého utkání, když i on bude příští rok v ktegorii dorostu a tudíž by bylo maximálně vhodné, aby si tuto kategorii vyzkoušel.

 

Mikuláš byl nominován do dvou turnajů starších žáků a do jendoho turnaje dorostu. Turnajů starších žáků se neúčastnil nez uvedení důvodu a účast na tunaji dorostu přislíbil, ale na sraz nedorazil. Díky tomu sem jel hráč Adam a trenér zcela zbytečně. Oba nemuseli vstávat ráno kolem šesté hodiny, protože tým nebyl ani v počtu dvou, aby mohl hrát a tak se nikam nejelo.

 

Bohužel hráčů, kteří by brali stolní tenis vážně a chtěli v něm opravdu dosáhnout dobrých výsledků, ale nejenom chtěli, ale i pro to něco opravdu dělali, máme málo. Podle toho potom vypadají výsledky. Maximum pro své umístění udělali bohužel pouze mladší žáci, kteří vždy byli v plném počtu a i když jim zimní kolo nevyšlo tak, jak jsme očekávali, ani 4. místo není neúspěchem. V kvalifikaci skončili na 5. místě, v podzimním kole se v 2. třídě umístili na 2. místě ve skupině A, čímž se kvalifikovali do 2. třídy, v které v zimním kole skončili na 4. místě. Turnaje se zúčastnilo ve třech třídách celkem 20 týmů (6 v 1. třídě, 6. v druhé třídě a 8 v třetí třídě), přičemž 4. místo v 2. třídě je celkově 10. místem z 20 týmů.

 

V starších žácích je 2. místo v 2. třídě z podzimu úspěchem, ale tým měl na to, kdyby jel ve třech hráčích, toto umístění zopakovat.



Přidání komentáře k článku Přebor družstev dorostu opět bez nás



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT