Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Grand Prix TTC Praha se stali Pála, Příhonský, Šťastný a Jablončík

Fuček Miloslav

22.10.2022

Reportáže

Přečteno: 214

Komentářů: 0


Za účasti 43 hráčů proběhl druhý turnaj Velké ceny CST Ďáblice, kterým bylo Grand Prix TTC Praha. Na turnaji jsme měli poměrně slušné zastoupení. Někteří hráči mile překvapili, od jiných se naopak očekávalo více.


Kategorie U13 a U11 se hrály společně, hráčů U11 bylo pět a U13 bylo 10, celkem tedy 15 hráčů. Kategorii U13 vyhrál Ernesto Příkazský z TJ Sokol Roztoky před Pavlem Frydrychem z TJ Sokol Všetaty a Matějem Hlochem z TJ Sokol Roztoky. Z této kategorie bylo vyhodnoceno i pořadí hráčů U11. Tuto kategorii vyhrál František Pála z TJ Sokol Všetaty před Dominikem Navrátilem z TTC Praha a Václavem Svojtkou z Kotlářky Praha.

 

Souběžně se hrála kategorie nU15, v které startovalo 13 hráčů. V této katrgorii zvítězil Ondřej Šťastný z TJ Neratovice před Vojtěchem Horčákem z TTC Klánovice a Vojtěchem Králem z SK Zomka Nymburk.

 

Odpoledne s ehrála pouze kategorie U19, v které se sešlo 15 hráčů. Tuto kategorii vyhrál Tomáš Jablončík z TJ Sokol Všetaty před Františkem Štichem z TJ sokol Všetaty a Rozálií Feriovou z TJ Sokol Dřínov.

 

Škoda, že v některých kategoriích se hráči nedostavili bez předchozí omluvy a tím zablokovali místa dalším zájemcům, kteří už byli kvůli zaplněným místům odmítnuti. Mezi nimi je bohužel i náš Ríša L. Podrobné výsledky najdete během několiak dní na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Videa z turnaje budou běhm několika dní na https://www.youtube.com/channel/UCq5UeVwhy5UAOcXC1GXe2QQ.

 

V kategorii U11 byl pěkný výkon Dominika, který skončil druhý. Dobře na zatím malé zkušenosti hráli i Adam a vašek. Překvapením bylo v kategorii U13 i pěkné čtvrté místo Veroniky a 8. místo Martina, který překvapil postupem. velmi pěkné je i 7. místo Dominika, který je zatím o kategorii níže. naopak více se očekávalo v kategoriiU19 od Honzy K. a Michala V. Honza sice postoupil, ale v horním pavouku už nic nevyhrál. Bohužel prohrával s hráči, které donedávna lehce porážel. Nedařilo se ani Michalovi, který nepostoupil a skončil na 11. místě těsně před Anetou, na které byl znát tréninkový výpadek způsobený úrazem.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT