Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Dnes jsme zahájili přípravu na sezónu

Fuček Miloslav

23.08.2021

Informace

Přečteno: 510

Komentářů: 0


Dnes začalo v Centru stolního tenisu Ďáblice tréninkové soustředění našich hráčů mládeže.


Od deseti hodin proběhl dnes první trénink. Škoda, že se soustředění účastní pouze čtyři hráči z oddílu. Loni byl počet dvojnásobný.

 

Dnes se sešli Michal V., Filip Č., Bára a Adam P. Celý trénink byl zaměřen hlavně na úderovou jistotu, takže jsme hráli forhendový a bekhendový kontradrajv a nakonec jsme to dali do pohybu v podobě Psaníčka. Nechybělo ani STP a na závěr tréninku Žumpa.

 

Zítra pokračujeme dalšími dvěma tréninky. Hlavní bude ještě stále úderová jistota, ale vše budeme postupně více přidávat do pohybu v podobě jednoduchých herních kombinací.

 

Po obědě v restauraci Na růžku následoval oddych, hráči hráli Osadníky z Katanu. To jim vyšlo akorát do patnácté hodiny, kdy začínal odpolední trénink. Ten byl ještě stále zaměřen na úderovou jistotu. Navíc jsme přidali hry po lajnách a obíhaný bekhend.

 

Trénujeme dvakrát denně od 10 do 12 hodin a od 15 do 17 hodin a to až do pátku. Po víkendu navážeme ještě dalším dvoudenním soustředěním, na němž pokračují z tohoto týdne Michal V. a Filip Č., z oddílu se dále přidají Tomáš Š. a Martin. Dále zde budou dva neoddíloví rekreační hráči. Přidá se ještě někdo další z oddílu?


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT