Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Pozvánka na Grand Prix TTC Praha

Fuček Miloslav

29.05.2021

Pozvánky

Přečteno: 519

Komentářů: 0


Po dlouhé odmlce a anulování 7. ročníku Velké ceny CST Ďáblice vás zveme aspoň na samostatný turnaj, kterým je v sobotu 12. 6. 2021 Grand Prix CST Ďáblice.


Grand Prix CST Ďáblice je samostatný turnaj pořádaný ve všech mládežnických kategoriích. Ty jsou tentokrát s ohledem na epidemiologická opatření pouze rozloženy jinak. V tuto chvíli pro CST Ďáblice platí totiž limit 30 osob (hráči včetně trenérů a doprovodu). Proto na dopoledne dáváme nejpočetnější kategorii staršího žactva a dorostu společně s vyhodnocením samostatného pořadí staršího žactva. Na odpoledne potom dáváme dvě méně početné kategorie, kterými jsou nejmladší a mladší žactvo, které dle okolností budou hrát také společně s vyhodnocením pořadí nejmladšího žactva. Na případná omezení počtu hráčů v jednotlivých kategoriích budeme upozorňovat na základě vývoje přihlášek.

 

Přihlašovat se můžete na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php, kde je potřeba vyplnit i číslo věkové kategorie, do které hráče přihlašujete. Dále je potřeba zkontrolovat, zda se hráč na seznamu objevil. V případě dotazů kontaktujte vrchního rozhodčího na telefonu 603 451 965. Hráči našeho oddílu se můžou hlásit na tréninku se současným uvedením, zda budou potřebovat samotest, který jim poskytneme zdarma (hrazeno z oddílových příspěvků oddílu).

 

Upozorňujeme na povinnost testování na Covid, které se týká nejenom hráčů, ale všech osob, které v průběhu turnaje v CST Ďáblice zůstanou (trenéři, rodiče apod.). Potvrzení či čestná prohlášení se budou kontrolovat hned po vstupu do CST Ďáblice, kde je možno také po předchozím objednání absolvovat samotest za 70,-- Kč. Těch budeme mít k dispozici cca 10 ks, ale v případě včasného zájmu můžeme testy přiobjednat. Jinak se uznávají čestná prohlášení rodičů o testu ze školy (antigenní test platí 3 dny, PCR test 7 dní), popř. potvrzení ze školy nebo ze zaměstnání (OSVČ může dodat čestné prohlášení o samotestu). Potvrzení může vystavit i oddíl, pokud svým hráčům prováděl samotest. Dále se uznává potvrzení o očkování (nejméně 21 dní od první dávky) a o prodělání nemoci Covid (do 180 dní o prvního PCR pozitivního testu).


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT