Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Jak v únoru?

Fuček Miloslav

26.01.2021

Informace

Přečteno: 501

Komentářů: 0


Šance, že tréninky začnou pokračovat během února jsou hodně malé. Proto malé zamyšlení, co v nejbližší době dělat dále.


Tento týden se již nezmění nic. Původně slíbevou změnu v tabulce PES 2, kterou vláda slibuje již dva týdny a jejíž poslední termín byl včera, je nyní odsunuta opět až na středu. Takže když to dobře dopadne, budeme ve čtvrtek ráno vědět, na čem jsme.

 

V neděli bylo uzavřeno pololetní bodování a včera byly vyhlášeny jeho výsledky. Oceněných je celkem 8 + 1 = 9 členů. Bude potřeba vyřešit, jak jim předat ceny, což by s ohledem na to, že mezi nimi je i stolní kalendář oddílu mládeže, mělo proběhnout brzo.

 

V současné době platí dle nouzového stavu a 5. stupni PSA 2 omezení pohybu osob, přičemž setkat se smějí pouze dva lidé a ven se smí pouze ve specifikovaných případech. Změní se to od 1. února? Asi ne, protože to sice začnou platit nové úpravy PSA 2, ale do 4. stupně vláda nechce přepnout dříne, než v půlce února.

 

Předávánín cen za bodování tedy předběžně plánuji v třetím týdnu února, tj. od 15. do 19. 2. 2021. Zřejmě by byl jeden termín předávání cen v Ďáblicích, pravděpodobně v malém parku u zastávky autobusu K Letňanům. Park proto, že do něj se v současných omezeních smí na procházku. Pokud bude povoleno setkání pouze dvou osob, byl by udělán časový rozvrh, aby jednotliví členové chodili v časových odstupech a ceny si přebírali ode mě. Následně po převzetí ceny plánuji vyfocení oceněného člena s cenou.

 

Bude-li počet osob, které se budpu smět setkat vyšší, např. šest, bylo by na tento termín pozváno pět členů, kteří by si přo dodržení epidemiologických opatřeních ceny převzali a potomm bych si je samostatně s cenami vyfotil. Následně by s časovým odstupem třeba 20 minut mohla na převzetí cen dorazit třeba druhý skupinka.

 

Pokud by někomu nevyhovoval ďáblický termín předání a není třeba ani místní, potom by byla druhjá možnost převzetí cen poblíž mého bydliště v parku u metra Pražského povstání na trase metra C. Od metra stačí pouze přejít uluci Na Pankráci a na mapě mapy.cz je tento park označen jako náměstí Hrdinů. Zde bych byl schopen po domluvě poskytnout i více individuálních termínů, protože to mám z domova pár desítek metrů pěšky.

 

V krajním případě těm, kteří by si nebyli schopni cenu vyzvednout ani jedním způsobem, bych ji poslal poštou. V tomto případě bych měl prosbu o vyfocení s cenou doma a poslání fotografie. Stejná prosba by bal i pokud by cenu vyzvedával někdo jiný, třeba rodič.

 

Předání všech cen by mělo být do konce února 2021. Mezi cenami jsou i poukázky na nákup ve Vše na stolní tenis, které nemají nějak omezenu platnost a dále Bony CST, které standardně platí 15 dní, ale v tomto případě budou mít platnost prodlouženu tak, aby platily nejméně měsíc od doby, kdy budou obnoveny tréninky nebo aspoň otevřeno Centrum stolního tenisu Ďáblice.

 

Protože od začátku února téměř s jistotou nebudou tréninky obnoveny, bude od 1. 2. 2021 spuštěna Zimní on line soutěž jejíž 1. kolo bude vyhlášeno 1. 2. 2021. K tomuto dni také vyjde Zpravodaj TTC Praha, který bude rozeslán 1. února ráno. V něm budou další podrobnosti k nové podobě Zimní on line soutěže. Zatím není jasné, jak dlouho bude Zimní on line soutěž probíhat a kolik bude mít kol. Případné aktuální informace budou přímo v emailu, kterým bude Zpravodaj rozeslán.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT