Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Tréninky budou pokračovat od čtvrtka

Fuček Miloslav

29.11.2020

Informace

Přečteno: 678

Komentářů: 0


Od čtvrtka 3. 12. 2020 budou obnoveny tréninky oddílu mládeže.


Vzhledem k tomu, že překlopení do 3. stupně epidemiologických opatření bylo vyhlášeno od čtvrtka 3. 12. 2020, budou tímto dnem pokračovat tréninky. Z tabulky PES ale není zcela patrno, jaký režim se na ně bude vztahovat, protože pro sport zatím žádné upřesnněí vydáno nebylo, i když to bylo slibováno. Zatím je tedy potřeba trénink posuzovat jako hromadnou akci ve vnitřních prostorech a tím pádem pro trénink platí limit 10 osob, tj. 9 hráčů + 1 trenér. Proto zatím platí rozpis hráčů na tréninky uvedený na http://www.mladez.ttcpraha.cz/clanek.php?id=566. včetně povinnosti se včas omluvit a umožnit tak účast náhradníkovi.

 

Vláda slíbila stanovit samostatné tabulky pro sport, protože tyto nedávají moc smysl. U sportovních soutěží je uvedeno pouze – profesionální a amtérské soutěže bez přítomnosti diváků. To by znamenalo, že by nebyl žádný limit počtu osob? A nebo je to současně hromadná akce ve vnitřních prostorách, pro kterou platí limit 10 osob. V těchto podmínkách by se soutěže hrály obtížně, protože dva týpy po čtyřech hráčích je osm osob a pokud přijede někdo na střídání a s ohlkedem an to, že ve čtyřhře mohou nastoupit jiní hráči než ve dvouhrách jsme už na hraně limitních 10 osob. Nemluvě o tom, že ve čtvrtek se u nás hrávají souběžně tři utkání (a obdobých klubů je v Praze více, kde se hrají 2 až 3 utkání souběžně). A například ligová utkání by se nemohla hrát vůbec, protože tam je povinnost tří rozhodčích (jeden vrchní + dva u stolů), což už je 11 osb.

 

Pokud dojde ke změně limitu 10 osob, budeme vás o tom informovat obratem na naší internetové stránce i emailovou rozesílkou. Proto prosím náhradníky, aby se před tréninkem podívali, do emailů i na naši stránku, aby zjistili, zda se situace nezměnila a nemají na trénink přijít.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT