Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Obnovení tréninků – kdy a jak?

Fuček Miloslav

27.11.2020

Informace

Přečteno: 596

Komentářů: 0


O všem se bohužel rozhodne až v neděli večer s možnou platností už od pondělí. Proto přinášíme variantní režim, který upřesníme v pondělí dopoledne.


Pokud vláda rozhodne o přechodu na 3. stupeň pandemického stupně, budou od 30. 11. 2020 otevřena sportoviště. V jakém rozsahu se ale dozvíme bohužel také až v neděli večer.

 

Podle současné tabulky PES platí to, že bychom mohli trénovat v počtu max. 10 osob, tj. 9 hráčů + 1 trenér. Vláda ale bude projednávat i to, aby pro sport platily jiné počty. Takže je možné, že pro trénink registrovaných hráčů toto omezení platit nebude. Další variantou je, že vláda povolí otevření sportovišť a tím i tréninky až o týden později, tj. od 7. 12. 2020.

 

Varinat je více. My v současné době budeme řešit pouze varianty, pokud by se tréninky obnovily v pondělí 30. 12. 2020. Pokud bude limit 10 osob, bude obsazení tréninků upraveno takto:

 

Pondělí

Filip Č., Michal V., Honza, Ríša, Ondra Š., Bára, Tomáš Š., Kristián, Vojta

Náhradník: Jana

 

Středa

Tomáš P., Honza, Ríša, Veronika, Tomáš Š., Ondra H., Šimon, Bára, Agáta

Náhradníci: Michal V., Krisitán

 

Čtvrtek

Filip Č., Martin, Lukáš B., Saša, Filip Č., Adam P., Ondra H., Kristián, Michal V.

Náhradníci: Tomáš Š., Agáta

 

Přípravka – všichni bez omezení

 

Pokud by tento stav trval, náhradníci by se cyklicky po týdnech měnili. 

 

Upozorňuji, že ti, kdo jsou vybraní, pokud se nebudou moct zúčastnit, jsou povinni se co nejdříve omluvit, aby uvolnili místo náhradníkům. Neomluvení se nebo pozdní omluva v případě, kdy se šlo omluvit včas, budou postihovány v bodování minus třiceti body.

 

Sledujte www stránku před odchodem na trénink, abyste zjistili, zda máte na trénink přijít nebo ne. Pokud nebude limit 10 osob, upozorním na to článkem v pondělí dopoledne, stejně tak, pokud trénink nebude a bude až od příštího týdne nebo třeba od středy. V pondělí během dopoledne určitě vyjde upřesňující článek k tréninkům.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT