Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Deváté kolo on line soutěže

Fuček Miloslav

09.11.2020

Soutěž

Přečteno: 606

Komentářů: 0


Máme za sebou měsíc celostátní koronakarantény, je pondělí a tak dnes vyhlašujeme 9. kolo naší on line soutěže.


Deváté kolo on line soutěže obsahuje úkoly číslo 22 až 24. Než s nimi začneme, přináším důležité upozornění. Uzávěrka možného zaslání praktických úkolů 3. a 4. kola (úkoly 7, 10 a 12) je do úterý 10. 11. 2020. Pokud vám výsledky těchto úkolů chybí, máte možnost je do tohoto termínu ještě zaslat. Po uplynutí tohoto termínu již na zaslané výsledky nebude možno do soutěže započítat.

 

Od dnešního dne vstupuje průběžný úkol do svého 4. sedmidenního cyklu, který dnes zahajuje Filip Č., který začal plnit tento úkol jako první. I tento cyklus zůstává zaměřen na kvalitu plnění úkolů a vlastní kontrolu pomocí videí a nebo pokud je nezasíláte, požádejte o zhodnocení rodiče či sourozence. Stále platí, že za zaslání komentáře ke „zpětné vazbě“, to co jste zlepšili, co se chystáte zlepšit, jakých chyb si jste vědomi apod. můžete získat navíc až pět bodů. Toto začalo platit od 15. dne cvičení (počítáno pro každého individuálně) a stále to pokračuje.

 

Úkol č. 25

 

Kolik uděláš leh sedů za minutu. Stejný úkol plníme již podruhé, takže budeš mít srovnání, zda se Tvoje fyzická kondice od posledního plnění díky cvičení zlepšila. Za počet leh sedů ale i za jejich kvalitu můžeš získat až 10 bodů, dalších 10 bodů je možno získat za zaslané video.

 

Úkol č. 26

 

Vyber všechny možné správné odpovědi. Kdy může rozhodčí u stolu změnit svůj původní výrok v případě, kdy jde o míček, který zahrál hráč a dle jeho výroku neškrtal o protější hranu stolu (stůl minul) a rozhodčí připočetl bod soupeři.

a) pokud soupeř přizná, že míček škrtal

b) pokud asitent rozhodčího, který sedí na protější straně stolu od rozhodnčího u stolu, řekne že míček škrtal. V tomto případě je výrok asistenta rozhodčího pro rozhodčího u stolu závazný a musí jej respektovat a rozhodnout podle něj.

c) pokud hráč, který míček zahrál, upozorní rozhodčího u stolu, že míček škrtal.

 

Za správné splnění tohoto úkolu je 5 bodů.

 

Úkol č. 27

 

Rozepiš co nejpodrobněji jakou taktiku zvolíš při hře proti bekhendovému hráči, který má silný bekhend, ale slabý forhend a proto obíhá všechny míčky, u kterých to jde, na bekhend. Za odpověď na tuto otázku můžeš získat až 10 bodů.

 

Odpovědi na toto kolo je potřeba poslat nejpozději do soboty 14. 11. 2020, za což získáš 10 bodů. Pokud je však stihneš poslat do střdy 11. 11. 2020, získáš za zaslání o 10 bodů více, tedy 20. Na odpovědi na teoretické úkoly (otázky), které dorazí po vyhodnocení tohoto kola, které proběhne během neděle 15. 11. 2020, již nebude brán zřetel. Praktické úkoly je možno plnit i po tomto termínu, ale pouze do doby než bude jejich plnění jmenovitě pro toto kolo ukončeno. Úkoly desátého kola vyhlásíme opět ve středu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT