Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Osmé kolo on line soutěže

Fuček Miloslav

04.11.2020

Soutěž

Přečteno: 586

Komentářů: 0


Osmým kolem naší on line soutěže se zaměříme na vylepšování kvality cviků v praktických úkolech. Toto kolo obsahuje úkoly č. 22 až 24.


Úkol č. 22

Kliky v časovém intervalu jedné minuty jsme už dělali v prvním kole naší on line soutěže. V tomto úkolu si to zopakujeme, ale zaměříme se na to, aby kliky byly prováděny v pohybu loktů , aby lokty pustily tělo co nejníže, ideálně až po ramena. Zaměřte se na kvalitu cviku a okomentujte, zda vám to ovliňuje výkon (počet kliků za minutu). Je lepší méně pořádných kliků než více nekvalitních, kdy je minimální pohyb v loktech a tělo pouze prohýbáte. Na to bude též zaměřeno hodnocení. Za provedení cviku bude do 10 bodů (sleduje se nejenomm počet, ale i kvalita) a za zaslané video je dalších deset bodů.

 

Úkol č. 23

Minule jsme se ptali na limitové pravidlo, kdy vstoupí v platnost. Dnes se ptáme, jak se podle něj v praxi hraje.

a) Přijímající hráč získá ve hře podle limitového pravidla bod, pokud vrátí soupeři podání a dalších dvanáct míčků.

b) Přijímající hráč získá ve hře podle limitového pravidla bod, pokud vrátí soupeři podání a dalších deset míčků.

c) Přijímající hráč získá ve hře podle limitového pravidla bod, pokud vrátí soupeři podání a další dva míčky.

 

Za správnou odpověď je 5 bodů.

 

Úkol č. 24

Kolikrát za minutu zvládneš zacvičit tento cvik? Výchozí postoj je v podřepu. Proveď dřep s výskokem a vrať se do podřepu. Po té se před tělem zapři rukama a nohama odskoč snožmo dozadu tak, aby ses dostal do výchozí pozice pro klik. Nyní proveď klik. Následně přiskoč snožmo zpět nohama a přejdi zpět do podřepu. Tento cvik opakuj po dobu jedné minuty. Za počet cviků a kvalitu provedení dostaneš až 10 bodů, za zaslané video dalších 10 bodů.

 

Za poslání odpovědí za tyto úkoly do soboty 7. 11. 2020 je dalších deset bodů. Na odpovědi na teoretické úkoly (otázky), které dorazí po vyhodnocení tohoto kola, které proběhne během neděle 8. 11. 2020, již nebude brán zřetel. Praktické úkoly je možno plnit i po tomto termínu, ale pouze do doby než bude jejich plnění jmenovitě pro toto kolo ukončeno.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 18.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT