Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Vánočního turnaje se stali Šubert, dvakrát Kůsová a Kubíček

Fuček Miloslav

22.12.2019

Reportáže

Přečteno: 698

Komentářů: 0


Vánočním turnajem dovršil 6. ročním Velké ceny CST Ďáblice do poloviny základní části.


V nejmladší kategorii se sešlo devět hráčů, kteří hráli ve dvou skupinách s postupem do horního a spodního pavouka, které se dohrávaly o konečné pořadí. A skupinu vyhrála Rozálie Toužimská před Filipem Maříkem. V B skupině byla situace komplikovanější, protože Tomáš Šubert porazil Leontýnu Toužimskou 3:0, ale prohrál 0:3 s Tobiášem Blecherem, který zase prohrál s Leontýnou Toužimskou 1:3. Při stejném počtu bodů rozhodovaly sety ze vzájemných zápasů, které vynesly Blechera na 1. místo (4:3), Tomáš Šubrt skončil druhý (3:3) a Leontýna Toužimská až třetí 3:4.

 

V semifinále porazil Tomáš Šubert po velkém boji Rozálii Toužimskou 3:2 a Blecher také v pěti setech Filipa Maříka. Ve finále oplatil Tomáš Šubert Tobiáši Blecherovi porážku ze skupiny a vyhrál 3:0, čímž vyhrál i celý turnaj. Rozálie Toužimská potom vybojovala třetí místo vítězstvím 3:0 nad Filipem Maříkem.

 

Čtyřhru vyhráli oba finalisté dvouhry – Tomáš Šubert a Tobiášem Blecherem, před sestrami Toužimskými a Třetími Veronikou Kostlivou a Barborou Ševčíkovou.

 

Současně probíhala kategorie dorostu, kde ve dvouhře dominoval Dominik Kubíček, který porazil ve finále Adélu Kůsovou, která se stala nejlepší hráčkou kategorie staršího žactva. Třetí místo v dorostu vybojoval Tomáš Jablončík (2. místo v kategorii SŽ) a třetím starším žákem se stal Jan Krojidlo.

 

Čtyřhry dorostu byly shodné se čtyřhrami staršího žactva: 1. Josef Kahoun a Jan Krojidlo, 2. Tomáš Jablončík a Adéla Kůsová, 3. Lukáš Budínský a Matěj Hubička.

 

Dorostenců se sešlo na turnaji 25 ahráli v osmi skupinách s postupem do dvou pavouků, které se dohrávaly do konečného pořadí.

 

V mladším žactvu se sešlo 16 hráčů, kteří hráli ve čtyřech skupinách, přičemž horní i spodní pavouk se dohrávaly do konečného pořadí. Vyhrála Adéla Kůsová, která ve finále porazila Ondřeje Šťastního 3:1. V boji o třetí místo porazila Lucie Bartoníčková 3:1 Jana Kittnara.

 

Čtyřhry mladšího žactva vyhráli Ondřej Šťastný s Janek Kittnarem, kteří ve finále porazili Curtise s Kůsovou, třetí skončila Bartoníčková s Přibylem.

 

Podrobné výsledky budou zpracovány příští týden. 6. ročník bude pokračovat 4. turnajem za 5 týdnů v sobotu 25. 1. 2020 Zimním turnajem.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 18.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT