Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Sobotnímu Grand Prix TTC Praha kralovali Šubert, Šťastný, Slavíček a Kubíček

Fuček Miloslav

18.11.2019

Reportáže

Přečteno: 712

Komentářů: 0


V sobotu 16. listopadu 2019 se za účasti 46 hráčů konal druhý turnaj 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice, kterým bylo Grand Prix TTC Praha.


Turnaj začal tradičně v devět hodin kategoriemi nejmladšího žactva a staršího žactva a dorostu. V kategorii nejmladšího žactva se nejlépe dařilo Tomáši Šubertovi z TTC Praha, kterému se ve finále podařilo poprvé porazit Rozálii Toužimskou z TSM Kladno, která skončila druhá před svojí sestrou Leontýnou ze stejného oddílu, která v boji o 3. místo porazila Filipa Maříka ze Sokolu Stodůlky. V této kategorii se sešlo dvanáct hráčů.

 

Souběžně probíhaly boje v kategorii dorostu, kterde vyhrál Dominik Kubiček z Kotlářky, který ve finále porazil Jana Slavíška ze Slavoje Praha. Třetí místo vybojoval Tomáš Jablončík z TJ Sokol Všetaty, který porazil svého oddílového kolegu Dominika Pešla. Z toho vzešlo i pořadí staršího žactva, kde skončil jako první Jan Slavíček (Slavoj Praha) před Tomášem Jablončíkem (TJ Sokol Všetaty) a třetí Klárou Valentovou (TJ Sokol Český Brod). V této kategorii se sešlo 25 hráčů, z toho čtyři dorostenci a 21 starších žáků (či žákyň).

 

V odpolední kategorii mladšího žactva se sešlo devět hráčů a ve finále se radoval z vítězství Ondřej Šťastný z TJ Neratovice, který ve finále porazil druhého Jana Kittnera z TTC Praha. V souboji o 3. místo porazil Vojtěch Horčák z TTC Klánovice Annu Vinklářovou ze Sokola Stodůlky.

 

Kompletní výsledky zveřejníme na stránkách Pinec v Praze během příštího nebo přespříštího týdne, hned jako budou zpracovány a bude na ně upozornění na ně samostatným článkem, který bude obsahovat i nové žebříčky.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 18.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT