Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Velké ceny Ďáblic se stali Šubert, Kůsová, Valentová a Kubíček

Fuček Miloslav

20.10.2019

Reportáže

Přečteno: 910

Komentářů: 0


Ve včerejším úvodním turnaji 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice se sešlo ve čtyřech kategoriích celkem 35 hráčů, z nich pět startovalo ve dvou kategoriích.


Podrobnou reportáž z důvodu nemoci pořadatele přineseme později i s kompletními výsledky. Nyní pouze stručně.

 

Dopoledne startovali čytři nejmladší žáci, kteří hrálo dvoukolově každý s každým. Jedbnnoznačným vítězem se stal Tomáš Šubert z TTC Praha pře Tobiášem Blecherem z TTC Klánovice. Třetí místo vybojovala Barbora Ševčíková z TTC Praha.

 

Hodně nabitá byla společná kategorie dorostu a staršího žactva. Kategorii dorostu dominoval Dominik Kubíček – Kotlářka Praha, který ve finále porazil 3:1 Matěje Blázu – TSM Kladno. Boj o 3. místo vyhrála Klára Valentová, která těsně 3:2 porazila Pavla Hurdálka.

 

Klára Valentová z TJ Sokol Český brod se současně stala nejlepší starší žákyní. V kategorii staršáho žactva 2. místo obsadil Tomáš Jablončík – TJ Sokol Všetaty před Josefem Kahounem – Sokolo Louňovice p. Blaníkem.

 

Od 15 hodin vypukly boje nv kategorii mladšího žactva. Zde se sešlo 11 hráčů. Z vítězství se radovala Adéla Kůsová z TJ Sokol Všetaty, která ve finále porazila svoji oddílovou spoluhráčku Lucii Bartoníčkovou 3:0. Boj o 3. místo po velkém boji vybojoval Jan Kittnar z TTC Praha, který porazil 3:2 Ondřeje Šťastného z TJ Neratovice, kterému tak oplatil porážku ze skupiny, kde s ním prohrál těsně 2:3.

 

Hráčů by bylo více, ale řádí infekce a tak se jich celkem šest na poslední chvíli omluvilo.

 

Podrobnou reportáž s podrobnými výsledky přineseme co nejdříve na stránlách turnaje www.pinecvpraze.cz. V nejbližší době se též oběví mezipořadí po prvním turnaji.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT