Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Ples stolních tenistů v sokolovně

Fuček Miloslav

13.03.2017

Pozvánky

Přečteno: 986

Komentářů: 0


Zveme rodiče žáků, ale i dorostenců našeho oddílu mládeže na Ples stolních tenistů, který se koná v sokolovně. Podpořte svou účastí Centrum stolního tenisu, kde vaše děti trénují.


V sobotu 25. 3. 2017 pořádá TTC Praha společně s TJ Stolní tenis Praha Ples stolních tenistů. Obracíme se na vás s prosbou o podporu účastí na tomto plesu. I když třeba netancujete, ples není pouhou tancovačkou, ale především společneskou událostí, která má několik dalších cílů.

 

1) Chceme jím oslavit výročí 25 let TTC Praha. I když většina členů oddílu mládeže je v TTC Praha kratěji než dva roky, přesto je oddíl mládeže důležitou nedílnou složkou TTC Praha a chceme aby tak byl oboustranně vnímám nejenom rodičemi dětí, ale i dospělými členy TTC Praha v rekreačním i registrovaném oddílu.

 

2) TTC Praha, včetně oddílu mládeže má po letech krize po přestěhování působiště z Karlína do Ďáblic vzestupnou tencenci. Pár nadšenců vybudovalo ze sokolovny, která byla v zuboženém stavu, hernu stolního tenisu nadprůměrné úrovně. Vše táhne pár dobrovolníků, kteří zde zadarmo tráví měsíčně desítky hodin a herna by se nedostala na tuto úroveň bez nemalých finančích částek půjčených a darovaných opět malou skupinkou nadšenců. Účastí na plesu můžete tuto práci ocenit a úsilí popořit. Herna totiž nemá zdaleka vyhráno, za pár měsíců končí sezóna a čeká nás nejhorší období, kdy bude mít Centrum stolního tenisu Ďáblice pouze poloviční příjmy, ale stále stejné náklady na nájem a zálohy na energie, které jsou každý měsíc 50.000,-- Kč. Ples je v tomto případě hodně o kontaktech a potřebujeme, aby byl co nejúspěšnější. A v tom můžete poct i vy, pokud se jej zúčastníte.

 

Předem děkuji všem, kdo se plesu zúčastní a podpoří tak nejenom TTC Praha, ale i Centrum stolního tenisu Ďáblice.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT