Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vyrazíme o prázdninách společně na kemp?

Fuček Miloslav

04.02.2016

Pozvánky

Přečteno: 1296

Komentářů: 0


Na to uspořádat si vlastní prázdninový kemp jsme jako oddíl příliš malý. Před několika lety jsme se ale už účastnili kempu pořádaném nějakým větším subjektem.


V Sadské, která je Praze nejblíže, se bohužel loni ani letos kempy nekonají. Mezi osvědčené kempy, kam jezdím sám trénovat (ne jako trenér, ale jako trénovaný) je Akademie stolního tenisu v Liberci. Ten není až zas tak daleko.

 

Tréninkové kempy probíhají v areálu SŠ Liberec. Vše je pohromadě. Ubytování je na internátu v dloulůžkových pokojích (2 + 2), ve stejné budově je jídelna a přímo v areálu je si 50m od internátu hala, v které se trénuje. Tréninky jsou dvouhodonové - dopoledne a odpoledne pod vedením opravdu zkušených trenérů. O začátečníky, kde je většina dětí, se stará opravdu velmi pečlivá trenérka Olesia Stachová, hráčka extraligy žen.

 

Kemp je vhodný i jako rodinná dovolená, kde by bylo na zvážení rodičů našich žáků, zda se zapojit také do tréninkového procesu a vylepšit svoji hru a nebo zda být pouze jako doprovod. Ubytování včetně plné penze a tréninku pro děti do 14 let stojí 4.550,-- Kč, pro trénující dospělé 4.650,-- Kč a pro dospěšlé, kteří se rozhodnou jet pouze jako doprovod 3.600,-- Kč. Jetct a nehrát může i sourozenec, toho by ubytování se stravou přišlo na 3.500,-- Kč.

 

Pokud by jelo více rodin, asi by se mohl přidat i nějaký žák bez rodičů, který by se ve volném čase zabavil s ostatními dětmi.

 

Předpokládám, že i letos zase dostaneme dotace, z kterých bychom byli schopni trénujícím dětem na kemp přispět, i když asi dodatečně formopu dobropisu oddílového příspěvku na následující rok. Jednou se nám takto podařilo přispívat dětem na turnus 500,-- Kč.

 

Kdo byste uvažovali o účasti na kempu v Liberci dejte vědět na tréninku. Já jedu na turnus 3. (7. až 13. 8. 2016) kde bude určitě dostatek volných míst na na 4. turnus (14. až 20. 8. 2016), který je už hodně obsazený. Říká se, že takový týdenní dvoufázový trénink vydá za tři měsíce tréninku jednofázového dvakrát týdně.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT