Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



O víkendu finálové turnaje

Fuček Miloslav

17.06.2015

Pozvánky

Přečteno: 1321

Komentářů: 0


Velká cena Centra zábavy Karlín vrcholí tento víkend finálovými turnaji. Na ně je nominováno několik našich hráčů.


V kategorii nejmladšího žactva máme nominovaného Vaška Podrazila, kterému už k ceklkovému vítězství stačí pouhá účast. Náskok 2200 bodů pro něj zmanená, že by se musel umístit o více než 11 míst za druhým Matějem Mikulou. Druhý nás nominovaný hráč Honza Rousek s eomluvil a třetím nominovaným hráčem je Patrik Sedlecký, který zatím účast nepotvrdil.

 

V kategorii mladšího žactva má také nejblíže k vítězství Vašek Podrazil. Jediný, kdo jej může ohrozit je Lukáš Macek, ktrerý na něj ale ztrácí 600 bodů, to znamená, že by musel být o více než tři místa před Vaškem. O třetí místo a tím i pohár bude bojovat Vojta Podrazil, kterému k tomu stačí se umístit před Šustou, s kterým má stejně bodů. Lukáše Macka, který účast potvrdil, těžko dožene, protože má před ním náskok 1200 bodů, to znamená, že by musel být o více než šest míst před ním.

 

Z 5. místa máme nominlovaného ještě Filipa Šímu, který jejspíš toto místo obhájí, protože jeho dva nějvětší soupeři v pořadí za ním Jiří Hájek a Martin Mužík se neúčastní. To je šance pro nyní osmého Vojtu Manu, který se může posunout na 6. místo. Obdobnou čanci má i Ríša Sedlecký, který je jenom o 300 bodů za Vojtou Manou. Jako náhradník je nominovaný i Patrik Sedlecký a s ohledem na to,kolik hráčů zatím účast potvrdilo, má reálnou šanci se na turnaj dostat, pokud dorazí.

 

V starším žactvu vede Adam Petr. Pokud na turnaj nedorazí a vyhraje ho Matouš Havlíček, bude se ale muset spokojit s 2. místem. Havlíček ale zatím svoji účast nepotvrdil. Z 4. místa má na pohár šanci Filip Šíma, který se ale této kategorie neúčastní. Pokud se ale Matouš Havlíček vůbec neozve a nedomluví si včas převzetí ceny, bude vařazen z pořadí s 3. místo stejně připadne nyní čtvrtému Filipovi. Na 5. místě jsou Ríša Sedlecký a Tomáš Sedláček. Tomáš má šanci na pohár za 3. místo, pokud se neozve Havlíček. Bodově jej už ani v případě vítězství a Havlíčkově nepřítomnosti dohnat nemůže. Jediný, kdo je schopen jej odsunout na 3. místo je Filip Veselý a přihlášený je.

 

V dorostu to bude souboj Ondry Maláta s Filipem Veselý. Ondra svojí muinulou neúčastí nechal Veselému šanci, aby jej o sto bodů předehnal. Chce-li Ondra vyhrát, musí nyní Veselého porazit a být před ním. Na třetím místě je Tomáš Sedláček, který má stejně bodů jako Radek Šlapák. Mezi nima se teda rozhodne, kdo skončí třetí a získá pohár. Pokud se oba nezúčastní, bude důležité, kdo si domluví a kdo nedomluví převzetí ceny. Pokud to neudělá ani jeden z nich, připadne cena Rolandu Frischovi a pokud se neozve ani ten, tak Adamu Petrovi. Další v pořadí potom jsou Radek Netík a Vašek Podrazil. Protože třetí místo je jenom jedno, není vyloučeno, že mezi Sedláčkem a Šlapákem může rozhodovat i los. Tato situace ale nemůže nastat, pokud se aspoň jeden z nich turnaje zúčastní.

 

Uzávěrka přihlášek je dnes večer, v kategoriích staršího žactva a dorostu, kde nejsou náhradníci, reespektive náhradníkem může být kdokoli, kdo se přihlásí, může být ještě i zítra, tzj. ve čtvrtek 18. 6. 2015. Pátek už je problematicklý, protože kvůli stěhování nebudu na internetu, takže to už pouze přes mobil.

 

Víkendový turnaj bude už v Ďáblicích – Kokořínská 204/28, Praha 8. Spojení je z metra Ládví autobusem č. 103 do stanice Kokořínská, potom přejít rovně přes křižovatku a za restaurací doleva brankou. Zajímá-li vás, jak vypadají poháry, o které se hraje, tak se koukněte sem.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Středa 24.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT