Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Co přináší nové pololetí

Fuček Miloslav

31.01.2014

Informace

Přečteno: 1677

Komentářů: 0


V novém pololetí dochází jak k drobným změnám v bodování, tak k nějterým dalším novinám, které souvisí se souštěním nového portálu Mládeže TTC Praha.


Nový portál Mládež TTC Praha by měl napomoct větší spolupráci s rodiči a větší informovanosti. Stále se totiž potýkáme s tím, že přestože informujeme v září o třech nejdůležitějších turnajích, tedy o turnajích družstev, kde je potřeba, aby jeli tři hráči, protože hrát ve dvou je psychicky náročné, když hned na záčátku prohráváte 0:1 a v ještě horším případě, když dorazí pouze jeden hráč, může jít pouze domů, protože sám soutěž družstev hrát nemůže.

 

Zatím naši nejlepší nominovaní hráči, které by oddíl potřeboval v reprezentačním družstvu, mají na těchto třech turnajíchg účast 1/3 nebo max. 2/3. Takže starší žáci hráli v zimním kole pouze ve dvou a skončili až na 4. místě v 2. třídě, přestože by měli minimálně na 2. místo.

 

Nyní se obsazují tréninky na 2. pololetí. Návratky a příspěvky by měly být zaplaceny nejpozději do 7. 2. 2014.

 

Změny přinese i odídlové bodování. Účast hráčů na turnajích grand prix mládeže je sice důležitá, ale ukazuje se, že celkově jsou bodově nadhodnocené, což vede k velkému bodovému rozdílu, díky němuž se potom ti, kdo mají velký náskok, již nesnaží. Proto v novém bodování bude možno za tyto turnaje získat v jednom měsíci maximálně 100 bodů. To není málo, ale tuto možnost má většina hráčů, které od tohoto pololetí dělíme do třech výkonnostních stupňů. Vzhledem k tomu, že v bodování oceňujeme nejenom mumístění, ale i účast, jsou šance hráčů 1. a 2. výkonnosti jen nepatrně rozdílné. Stejně tak se tak smazává rozdíl mezi tím, že mladší žáci moohu hrát i v kategorii starších žáků.

 

Turnaje Grand Prix budou mít pomocné bodování, kde bude získávat hráč body za účast a následně za umístění obdobně jako nyní, kdy šly tyto body přímo do bodování. Nyní se ale tyto body poměrově upraví tak, aby maximum za měsíc bylo 100 bodů a tyto redukované body se započtou do hlavního bodování.

 

Turnaje za přebory družstev budou s ohledem na jejich důležitost a s ohledem na to, že jde o přímou reprezentaci oddílu, započítávány přímo jako dosud. I zde mají šanci hráči z 2. výkonnostní skupiny, protože v případě jejich zájmu postavíme i týmy B, popř. C, popř. D.

 

Nové kritéria bodování budou v předsálí na nástěnce a zveřejníme je i na našich stránkách mládeže.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT